De dierenbegraafplaats ’t Jagtveld

In het landelijk gelegen Heumen realiseren wij momenteel dierenbegraafplaats ’t Jagtveld. Medio Juni 2017 is het mogelijk uw huisdier in een parkachtige omgeving te begraven.

Dierenbegraafplaats ’t Jagtveld biedt een prachtige plek voor een waardig afscheid van uw overleden huisdier. In ons park is het mogelijk uw huisdier te begraven maar ook uitstrooien van as op het strooiveld of het bijzetten van een urn in de urnenmuur behoort tot de mogelijkheden.

Wij realiseren een ontvangstruimte waar u in alle rust en privacy afscheid kunt nemen van uw huisdier en waar de gelegenheid is om na te praten met een kopje koffie of thee.

De dierenbegraafplaats is vrij toegankelijk. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen. Wij heten u van harte welkom.

De begrafenis

Als uw huisdier is overleden kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak om uw wensen kenbaar te maken voor de begrafenis.

Klik hier om meer te lezen.

verschillende-kistjes-

Urnenmuur

Na een crematie kunt u de as bij ons uitstrooien op het speciaal aangelegde strooiveldje of de urn bijzetten in de urnenmuur bij onze dierenbegraafplaats.

Klik hier om meer te lezen.

het-park-

Tarieven

De prijzen voor een dierenbegrafenis van een huisdier verschillen door bepaalde categorieën. Klik via de link hieronder door naar onze tarievenpagina.

Klik hier om meer te lezen.

dierenbegraafplaats, jagtveld, heumen, huisdier begraven, huisdier overleden, hond begraven, konijn begraven, kat begraven, poes begraven

Een impressie van de dierenbegraafplaats

Video - Dierenbegraafplaats 't Jagtveld